/

Els Reis ens porten l’Agenda Fosbury; el Calendari Esportiu de tot l’altre esport

1 minut de lectura

Agenda_fosbury-2

 

Aprofitant l’inici de 2016 des de la Fosbury hem volgut afegir una nova secció d’utilitat per a tots els amants de l’esport. Es tracta de l’Agenda Fosbury, on tots els nostres lectors podreu consultar quan vulgueu i de manera ràpida les activitats esportives que vénen. Una secció que acaba de néixer i que lògicament anirà creixent.

Accedir-hi és molt fàcil, la tindreu sempre online a www.fosbury.cat/agenda-esportiva

En aquesta Agenda Fosbury hi trobareu els principals esdeveniments esportius més destacats en format de llista i de calendari però no només això. A banda del simple calendari us acostarem la informació principal i més destacada de cada esdeveniment i posarem a l’abast els enllaços principals perquè pugueu ampliar-ne la informació o seguir la competició al moment.

Agenda_fosbury-1

Una Agenda viva i col·laborativa

Des de la Fosbury també us anirem recomanant també partits i competicions de casa nostra, perquè ja sabeu que per la Fosbury l’esport no només és aquell que es veu per la televisió. Per exemple Handbol Bordils-Valladolid al Pavelló Blanc i Verd, o un Santboiana-Barça al Baldiri Aleu són d’aquells partits que intentarem que no us perdeu.

I aquí és on ens agradarà més tenir feedback amb els nostres lectors, perquè ens envieu aquells partits, competicions o esdeveniments esportius que creieu que hem de recomanar sí o sí. Feu-nos-ho arribar a [email protected] o per les diferents xarxes socials on som presents.

Esperem que us agradi la novetat. Bon any 2016 a tothom!