Partit en un portaavions - SBNation.com

Els recintes esportius més impensables

2 minuts de lectura
Estem a l’estiu i si encara no heu decidit on voleu passar les vacances, feu un cop d’ull a indrets que mai hauríeu imaginat que podrien ser seu de competicions esportives!

1- Pista de bàsquet al portaavions USS Midway a San diego

Sí, és possible. I només la pista, també les seves grades perquè els espectadors –o els militars?- no es perdin cap detall del que passa al parquet. Fins i tot s’hi ha disputat un partit de la NCAA al 201 entre San Diego State i la Universitat de Syracuse.

Partit en un portaavions – SBNation.com

2- Cursa de cavalls al llac Saint Moritz, Suïssa

Com bé indica el nom, perquè limitar-se a curses dins d’un hipòdrom si es pot aprofitar un llac congelat per fer un mix entre esquí, hípica i patinatge? A més a més, deixant imatges absolutament espectaculars!

Amb els Alps al fons – The Telegraph

3 – Salts d’esquí al Fenway Park, Boston

Un recinte esportiu dins d’un altre recinte esportiu? Sí, així va ser a Boston quan al 2016, el Fenway Park dels Red Sox va acollir una prova del circuit americà d’snowboard, concretament el salt. I les imatges de l’instal3lació no poden ser més espectaculars!

El Holmenkholen urbà… – The Register Citizen

4- Tennis al Burj Al Arab, Dubai

Al 2005, i en plena autopromoció i blanquejament de les economies dels emirats centrats en el petroli, l’heliport del Burj Al Araba, un dels edificis més alts del món, es va convertir en una pista de tennis, perquè Roger Federer i Andre Agassi hi poguessin disputar una exhibició a 321 metres d’alçada.

La pista de tennis més alta! – arqhys.com

5- Futbol americà a Barrow, Alaska

Als Estats Units és impensable un Institut sense el seu equip de futbol americà, i la gèlida Alaska no podia ser menys. Així doncs, a Barrow hi ha el camp de futbol americà més al nord del planeta. I la seva localització tampoc es queda curta: entre un llac i el mateix oceà Àrtic!

Futbol americà a l’Àrtic – Barrow High School

6. El camp de golf d’Uummannnaq, Groenlàndia

Què si no hi ha verd no es pot jugar a golf? Que ho preguntin als groenlandesos d’Uummannaq, on han convertit el green en el white i els seu camp de golf probablement té les vistes més espectaculars del món! Tot i que potser no hi veurem disputar-se una Ryder Cup…

El camp de golf més blanc – insider.com