Els millors esportistes de 2019: del 10 a l’1

1 minut de lectura
La Fosbury tanquem el 2019 amb una mirada cap als millors esportistes de casa nostra d’aquest any.

Per quart any consecutiu hem determinat un “rànquing” amb un criteri lliure i alegre. No hi és tothom que s’ho mereix, però tothom que hi és, s’ho mereix. Aquesta és la tria de la Redacció Fosbury dels millors esportistes de 2019 i es tracta d’un reconeixement simbòlic que barreja disciplines molt diverses i mèrits esportius de tota mena. Ni és just, doncs, ni pretén ser-ho.

Per aquest motiu també hem organitzat la segona edició dels Premis Fosbury que han comptat amb prop de 50.000 vots per copsar el parer dels lectors si sumem la participació a la fase inicial i a les votacions finals que també fem públiques aquest dilluns 13 de gener. Els dos guanyadors per elecció popular, doncs, se sumen al guanyador escollit en aquest Top 100 elaborat per la redacció i que publicarem de forma completa a la Revista Fosbury en paper #35. A la web fem públic el Top 50 final. A continuació us oferim l’última entrega, del 10 a l’1!

Els millors esportistes de 2019: del 10 a l’1

Voleu conèixer quins esportistes formen part de la primera part del Top 100? Ho podeu consultar en els següents enllaços!