mockups-design.com

Els altres “més que un club”, protagonistes de la Fosbury #35 La portada compta amb la presència de Pau Capell, millor esportista de 2019

Aquest mes de març ha sortit el darrer número de la Revista Fosbury.

Fa unes quantes dècades una frase va fer fortuna al nostre país i l’impacte ha sigut tan gran que continua sent la carta de presentació de l’entitat esportiva més rellevant de Catalunya. El “Més que un club” del Barça és un trumfo guanyador que hem decidit analitzar amb calma i alhora donar-li la volta a les pàgines centrals de la Revista Fosbury #35. La història del FC Barcelona i les decisions preses en els darrers anys ens obliguen a plantejar si realment l’entitat blaugrana fa honor al seu lema mentre ens fixem en els altres “més que un club” del país en genèric i també amb casos tan singulars com els Espartans de rugbi o el club Panteres Grogues. En clau internacional, a més, ens fixem en la rivalitat entre l’Estrella Roja i el Partizan en un territori marcat per canvis polítics de gran envergadura.

mockups-design.com

La Revista Fosbury #35 dona tot el pes de la portada a Pau Capell, protagonista de l’entrevista com a millor esportista de 2019 en un bloc de Tercer Temps amb presència quasi exclusiva per al Top 100 de La Fosbury. Aquest número també posa el focus des de l’escalfament en la història de Magda Nos i Mònica Verge, a Arantxa Sánchez Vicario o a la jove promesa Laia Esquís.

mockups-design.com

Atesa la situació actual de confinament la Revista Fosbury #35 no ha pogut passar per impremta i els socis de la Fosbury l’han rebut en format digital de forma excepcional. Aquest número, doncs, quedarà marcat pel context d’excepcionalitat amb l’esperança que ben aviat podrem recuperar el tacte de paper per a tots els amants de l’esport i la lectura reposada.

Aquesta revista és la darrera que La Fosbury edita amb el format actual per donar pas a inicis d’estiu a un número 36 que arribarà en forma de monogràfic, amb més pàgines i amb canvis que anirem explicant en els propers mesos. Un nou plantejament de revista semestral en paper que esperem que sigui un nou salt endavant per al projecte que vam iniciar ara fa sis anys i que recentment hem enfortit amb la creació d’una cooperativa per dibuixar nous reptes malgrat l’escenari advers que, com tants altres projectes, ens estem trobant aquestes setmanes. Davant l’incertesa, redoblem l’energia i les ganes d’aportar productes cada cop més potents que ajudin a fer créixer el periodisme de tot t’altre esport.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!