El Vallparadís acaba 5è a l’Europa Cup de Korfbal

1 minut de lectura

No ha pogut ser. El Vallparadís no va poder accedir a les semifinals de l’Europa Cup i ha tornat a repetir la 5a posició que ja va aconseguir l’any passat. Després de començar amb una victòria contra el 1908 SZAC Budapest, la derrota l’endemà amb el Brno KK va posar impossible la classificació. Tot i això, la victòria contra l’SG Pegasus alemany per 23 a 18 els va permetre dissabte lluitar pel 5è lloc, i els catalans van guanyar a la darrera jornada al campió de la lliga anglesa, Trojans, per un ajustat 22 a 21 en el marcador.

Font: IKF
Font: IKF

El partit va començar a favor dels anglesos, que durant la primera meitat van arribar a tenir una avantatge de 4 punts. A la segona part, però, l’equip terrassenc va aconseguir encadenar un seguit de bones accions que li van permetre capgirar el resultat i endur-se una gran victòria.

El torneig se’l va endur PKC / SWK Groep, que s’han convertit en els nous campions de la IKF Europa Cup, després de vèncer als belgues Boeckenberg KC per 31-21 en un partit increïble i emocionant. La medalla de bronze la van aconseguir els portuguesos NC Benfica, després de vèncer 22-14 als txecs de Brno KK.

Podeu veure la final al següent video.