El Vallès Oriental, nou epicentre del món aigua

1 minut de lectura

sincro

No són temps amables. En el sistema de valors en el que hem nascut, els diners poden no ser la base de tot, però sí que ho acaben condicionant pràcticament tot.

LLEGEIX EL REPORTATGE EN FORMAT INTERACTIU A LA FOSBURY #07 al VISUALITZADOR ONLINE

Per això, quan gairebé tots tenim un pare, tiet o veí que ronda la cinquantena i ha perdut la feina; quan gairebé tots coneixem un munt de joves preparats i capacitats que amb prou feina poden treballar de matinada a un supermercat (i falsejant el currículum, no fos cas!), els tan emprats conceptes d’emprenedoria, creativitat i proactivitat acaben estant més a prop d’una broma de mal gust que d’una realitat.

Sovint les onades ens ofeguen, però hi ha qui tria passar-hi per sobre | Un dels principals problemes del nostre país és l’onada de pessimisme en la que navega: un es lleva amb ganes de menjar-se el món, però van passant les hores i entre les notícies a la premsa, els whattsapps dels amics i les trucades dels familiars, el món se’t menja.

Però, de tant en tant, malgrat les enormes dificultats que avui comporta, hi ha algú que decideix rebelar-se i surfejar l’onada per deixar-la ben enrere. Algú que té una bona idea (molt bona més ben dit), i el valor per arriscar-se el tot perquè arribi a bon port.

El valor de l’atreviment
Aquest és el cas del Club Natació Granollers. Capitanejat per en Josep Maria Mas i en Pere Calvo s’han atrevit amb el que, probablement, és el projecte més important en la història de la natació catalana: el Centre de Tecnificació de Natació Sincronitzada que s’ubicarà a Les Franqueses del Vallès.

Abans de seguir presentant aquest projecte tan bèstia, millor doneu un cop d’ull al vídeo de presentació. Després, quan hàgiu anat a buscar el pitet per no seguir tacant-vos la samarreta, seguim:

ACABA DE LLEGIR EL REPORTATGE EN FORMAT INTERACTIU AL VISUALITZADOR ONLINE