El “Dick”, la gimnàstica té un nou moviment espectacular

Al City Gymnastics Centre d’Edmonton, on entrena Marisa Dick, s’ha estat fent història durant mesos sense que se’n sapigués massa cosa. I és que la gimnasta de Trinidad i Tobago practicava un nou moviment una vintena de vegades al dia durant els mesos previs al Mundial de Glasgow de l’any passat. Després d’estrenar-ho a la cita mundialista, uns mesos després, la Federació Internacional l’ha batejat oficialment com “the Dick”.

the-dick-la-gimnasia-artistica-crea-un-nuevo-movimiento

Però, en què consisteix? Dick es va atrevir a sotmetre el seu cos a un moviment nou: del plint a la barra d’equilibri fent un encreuament de cames abans de col·locar-se en espagat. I tot plegat per començar. Malgrat tot, el nivell de dificultat és mitjà, C i, encara que és important com a element de dansa, ja no li va servir per a molt en l’esmentada cita escocesa, on va acabar en el lloc número 77.

La seva nova entrada té com a objectiu estar amb l’equip de Trinitat a Rio 2016, on seria una de les protagonistes per haver canviat certes regles d’una activitat física amb avantpassats prehistòrics. A l’abril, quan tingui lloc el Preolímpic, se sabrà si The Dick també es convertirà en un moviment olímpic.

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!