L’Sporting l’Olla, campió de la lliga catalana de cúrling

1 minut de lectura
El cúrling català ha viscut aquest passat cap de setmana una jornada rellevant amb la jornada final de la lliga catalana.

La catorzena edició de la lliga catalana ha viscut la darrera jornada al pavelló poliesportiu de Puigcerdà, escenari també de la primera fase de la competició els dies 15 i 16 de desembre. Una cita determinant per definir el podi final de la competició entre els nou equips inscrits a la lliga d’aquesta temporada i en què el líder de la primera fase ha donat continuïtat al seu bon rendiment del mes de desembre per proclamar-se campió de Catalunya.

L’Sporting l’Olla de Lliçà d’Amunt s’ha endut el títol després de quedar fora del podi en les darreres edicions mostrant una gran solvència i regularitat durant el campionat. Un títol que reflecteix l’absència d’un equip dominador en aquest esport a casa nostra després que el 2018 el campió fos el Puigcerdà Pànxing Màsters i el 2017 el títol se n’anés cap a la Vall d’Aran. En aquesta ocasió els vallesans han estat els més forts i han sabut mantenir la primera posició de la lliga en la darrera jornada malgrat el bon rendiment del Barcelona Mixed, que s’ha hagut de conformar amb la segona posició, i del Puigcerdà Pànxing Màsters, que finalment ha pujat al podi empatat a punts amb un altre equip de la Cerdanya, el Puigcerdà Pànxing Divines, que ha pagat cara la pitjor diferència entre partits guanyats i perduts.

El podi final de la 14a lliga catalana / Cúrling Puigcerdà

Les condicions de la pista de gel eren immillorables per a la pràctica del cúrling i les dues fases de la lliga catalana han comptat amb un molt bon ambient entre els equips participants més enllà del fet competitiu.

Cita amb el campionat d’Espanya

L’Sporting l’Olla es prepararà ara per afrontar amb les millors garanties possibles el campionat d’Espanya, on l’any passat va sumar una meritòria medalla de plata per darrere el Txuri-Berri i per davant del Barcelona. Aquesta cita es disputarà del 22 al 24 de febrer mentre aquest cap de setmana altres equips com el Puigcerdà Pànxing lluitaran a Jaca per intentar guanyar el campionat d’Espanya de segona divisió i fer el salt de categoria. El Puigcerdà, de fet, ja compta amb un altre equip a la primera divisió i vol tenir dos conjunts de cúrling al màxim nivell estatal.