/

Coneixes la pista coberta on es decidirà el futur del procés?

1 minut de lectura

pista_dalt

Aquest diumenge la CUP té una Assemblea Nacional per decidir si investeixen a Artur Mas i accepten el pla de xoc proposat per Junts pel Sí. Després de parlar-se que es faria a Esparraguera o Girona, finalment se celebrarà a la Pista Coberta  de Sabadell, una instal·lació que val la pena conèixer i que decidirà com segueix el procés.

Sabadell s’ha caracteritzat històricament per tractar-se d’una ciutat on l’esport sempre ha tingut un protagonisme força especial. Amb més de 150 entitats i clubs esportius a l’esquena, aquesta localitat del municipi del Vallès Occidental pot presumir d’estar a l’avantguarda d’un esport tan popular com l’atletisme.

El setembre de 2010, Sabadell va veure néixer un nou complex esportiu amb la inauguració de la primera pista coberta d’atletisme homologada a Catalunya. La instal·lació, tot un referent en aquesta modalitat esportiva, disposa d’un extens calendari d’activitats al llarg de l’any. A més, la pista és a l’abast de qualsevol; des d’esportistes d’elit fins a ciutadans de carrer que vulguin dur a terme diverses activitats esportives. En aquest sentit, la instal·lació permet que, a més d’atletisme, s’hi puguin practicar esports com bàsquet, voleibol, gimnàstica o balls, entre d’altres.

pista_baix

INAUGURACIÓ:

26 de setembre de 2010

DIMENSIÓ:

Disposa d’una superfície de 12.700 m2 construïda en tres plantes; a més, disposa d’un aforament per a 2.500 persones.

ELS ESPORTS:

És una pista poliesportiva que es pot dividir transversalment, fet que permet que a la instal·lació s’hi puguin practicar diversos esports, com per exemple bàsquet, voleibol, gimnàstica i balls, entre d’altres.

Polivalència:

A més de tractar-se d’un espai lúdic, així com d’entrenaments i competicions oficials, també es pot llogar l’equipament per a dur a terme activitats formatives i culturals, com ara reportatges gràfics i anuncis publicitaris, entre d’altres.

Les dades:

Es tracta de l’única pista d’atletisme cobert que compleix amb la normativa internacional d’aquest esport a Catalunya. Des de la seva inauguració, a més dels esportistes d’elit, els ciutadans de carrer també poden disposar d’aquesta magnífica instal·lació.

La pista coberta de Sabadell disposa des del primer dia d’un extens calendari d’activitats esportives. En aquest sentit, des de la seva estrena s’hi han disputat campionats de Catalunya d’atletisme, així com en l’àmbit estatal, amb la disputa de la Copa del Rei de clubs (2011) o sense anar més lluny, ha acollit en tres ocasions el campionat d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta o fets com reportatges gràfics i anuncis publicitaris, entre d’altres.

Publicat originalment a la Fosbury #05