Colin Kaepernick per Abdul-Jabbar, al recull de premsa de la setmana

1 minut de lectura
Els diumenges són dies de lectura reposada. Per aquest motiu, a La Fosbury publiquem un breu recull de premsa per recomanar alguns continguts periodístics duts a terme per companys d’altres mitjans.

Continguts curts, articles curiosos, entrevistes extenses, reflexions interessants… peces del periodisme esportiu fet a casa nostra o en qualsevol indret del món i que valen la pena.

Una mirada a Colin Kaepernick – Sports Illustrated
Sports Illustrated ha entregat el premi “sportsperson of the year” a J.J. Watt i José Altuve per la seva reacció davant les destrosses de l’huracà Harvey. Simultàniament, ha donat el Muhammad Ali a Colin Kaepernick. Kareem Abdul-Jabbar, llegenda històrica de la NBA i antic guanyador del guardó, escriu per posar en valor la dignitat del jugador de futbol americà que va començar a agenollar-se el 2016.
colinkaepernick
Entrevista a Samaranch – La Vanguardia
En una setmana marcada per la decisió del COI sobre el futur més proper de Rússia als Jocs de Pyeonchang (tindrà vetada novament la seva presència arran el dopatge d’estat), el periodista Joan Josep Pallàs entrevista a Juan Antonio Samaranch Salisachs, actual vicepresident del COI. Diu que “han fet el que havien de fer”.
 samaranchfill
Llegeix “Es una guerra sin concesiones”, l’entrevista de Joan Josep Pallàs a Juan Antonio Samaranch a La Vanguardia.
La història d’Astrid Fina – Eurosport
Amb el títol “Rumbo a Pyeongchang” el canal Eurosport està oferint aquestes darreres setmanes un retrat dels esportistes de l’estat espanyol que estan lluitant per accedir als Jocs Olímpics de Corea del Sud. La càpsula de la setmana passada va centrar-se en Astrid Fina, la rider barcelonina que explica obertament el seu accident i la seva ambició esportiva.

Lorena Llamas i les joves talents – L’Etapa Reina
Una conversa al programa l’Etapa Reina de Ràdio Molins de Rei amb la ciclista igualadina Lorena Llamas, que formarà part del Movistar Team el 2018, amb dues joves ciclistes encara menors d’edat que també volen ser professionals en el futur: Ariana Gilabert i Mireia Trias.
lorenallamas

 

La jove retirada de Joan Saubich – Catalunya Ràdio
El periodista Pere Escobar ofereix cada cap de setmana entrevistes relaxades a persones del món de l’esport que es deixen anar en una conversa tranquil·la i extensa. En aquesta ocasió, l’ex jugador d’handbol Joan Saubich és un protagonista singular: un esportista que va decidir plegar abans d’hora per tirar endavant altres projectes que el motivaven més.
La tria Fosbury de la setmana