El Club Fosbury s’estrena amb la Super Bowl

1 minut de lectura

Aquest 2017 a La Fosbury estem preparant novetats importants. Fa unes setmanes us n’avançàvem algunes pinzellades i ja us podem anunciar que durant el mes d’abril estrenarem el nou format de revista en paper que ens acompanyarà d’ara en endavant. El salt al paper de forma regular després de la bona experiència olímpica anirà acompanyat d’alguns projecte paral·lels. I avui us en presentem pensat per a tots vosaltres: el Club Fosbury.

Club_Fosbury_1

El Club Fosbury és la proposta “fosburiana” per generar un vincle entre redactors, col·laboradors, lectors i aficionats a tot l’altre esport en general. Una comunitat per compartir experiències i aprenentatges vinculats a l’esport, per intercanviar impressions i fer créixer el projecte entre tots plegats. Al llarg de l’any organitzarem diversos esdeveniments que ja tenen un punt de partida definit: la Super Bowl de la NFL.

La primera cita a Mataró

El diumenge 5 de febrer a partir de les 21:30h farem la presentació pública del Club Fosbury al Bar-Restaurant Capgrossos de Mataró. Durant la presentació donarem a conèixer tots els detalls del nou projecte, al qual us convidarem a sumar-vos-hi a partir de la setmana següent. I ens estrenarem fent allò que anirem repetint amb altres espais, formats i protagonistes al llarg de l’any: un acte de comunitat esportiva.

Cartell_SuperBowl_web2

La gran nit del futbol americà mundial té el focus als Estats Units amb la disputa de la Super Bowl. És un dels espectacles esportius més seguits del món i una oportunitat perfecta per entendre com funciona aquest esport de la mà del nostre periodista de capçalera, en Ferran Àngel, així com de diversos jugadors de clubs catalans. Projectarem el partit entre els Falcons i els Patriots amb senyal de TV americana, soparem, farem algun sorteig i, en definitiva, passarem una bona vetllada esportiva.

Patriots_Falcons

Si voleu venir, la reserva és gratuïta però l’aforament és limitat, així que no trigueu massa!

RESERVES (via whatsapp): 626.668.618 (Bar Capgrossos)
+ INFORMACIÓ: [email protected]

Bar_Capgrossos