Cita amb l’adrenalina a Vallnord

Vallnord acull aquest divendres la primera mànega del Swatch Freeride World Tour, el circuit mundial d’aquesta disciplina alpina carregada d’emoció i adrenalina. L’any passat l’estació andorrana ja va celebrar amb èxit la competició i els organitzadors han tornat a apostar per les muntanyes d’Arcalís en l’inauguració del circuit de freeride, que compta amb cinc proves repartides entre Europa i Alaska.

Verbier Freeride Week 2015 - www.freerideworldqualifier.com - (C)davidcarlierphotography.com

Aymar Navarro / Verbier Freeride Week 2015 – www.freerideworldqualifier.com – (C)davidcarlierphotography.com

Els esquiadors trobaran unes condicions de neu impecables després de les nevades dels darrers dies per mostrar les seves habilitats en descens, tant en esquí com en snowboard. Els riders no saben fins el dia abans el circuit que disputaran, i un dels principals reptes dels corredors és estudiar la línea per definir el recorregut que realitzaran i que serà jutjat segons l’estil, la velocitat o la bellesa de la ruta escollida.

Entre els participants hi ha especialistes d’arreu del món com els guanyador en esquí de l’any passat, George Rodney i Eva Walkner així així com Jonathan Charlet i Estelle Balet en snowboard. Entre els riders també s’hi han colat dos esquiadors andorrans, Dani Fornell i Lorelei Torres. Tirant cap a casa, haurem d’estar pendents de l’aranès Aymar Navarro, que repeteix participació a Andorra, i que explicava: “Per mi és tot un orgull poder estar participant a una prova com aquesta, és una gran pressió estar amb els millors del món però a la vegada una motivació. Em trobo bé després d’haver estat esquiant tot l’estiu a Argentina, així que tinc confiança per aprofitar el moment i donar el millor de mi mateix”.

(C)davidcarlierphotography.com

Aymar Navarro / (C)davidcarlierphotography.com

La cita serà aquest proper divendres a partir de les 8:30 del matí en directe a Vallnord o en streaming a la seva web. A més, hi haurà animacions, firmes d’autògraf i, sortejos entre altres activitats.

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!