La mallorquina Mavi García puja al podi del Giro

1 minut de lectura

La corredora mallorquina Mavi García ha acabat tercera al Giro Donne, aconseguint el primer podi espanyol a la ronda italiana des que Joane Somarriba acabés segona l’any 2005.

La neerlandesa del Movistar Annemiek van Vleuten ha guanyat -com el 2018 i el 2019- el Giro d’Itàlia, la cursa més important del calendari femení que va acabar diumenge dia 10 a Pàdua amb la desena etapa. La italiana Marta Cavalli (FDJ) i la mallorquina Mavi García (UAE) han pujat al podi com a segona i tercera classificada respectivament.

El Giro Donne 2022 és la primera Gran Volta femenina que aconsegueix l’equip Movistar / Giro Donne

La corredora de l’UAE va assegurar el tercer graó per 49 segons de marge respecte a la quarta classificada, Elisa Longo, en el que és el seu primer podi en una Gran Volta.

García va fer doblet al campionat d’Espanya fa unes setmanes guanyant la prova en ruta i contra el crono i suma quatre títols nacionals en cada especialitat, demostra amb la tercera plaça al Giro que als seus 38 anys es troba en un excel·lent moment de forma a dues setmanes que comenci un dels altres plats forts de la temporada: el Tour de França.

Imatge de portada: @UCI_WWT