James Mitri, protagonista del #VoltaJove 2019

1 minut de lectura
El programa de ràdio L’Etapa Reina torna a impulsar la iniciativa “Volta Jove” durant la Volta Ciclista a Catalunya

Per segon any el programa de ràdio en català sobre ciclisme convida a tothom a ser protagonista durant la Volta a Catalunya animant un ciclista desconegut per al gran públic. L’Etapa Reina i la Volta a Catalunya volen enfortir la passió per l’esport de les dues rodes sortejant un mallot de millor jove de la Volta entre tots aquells que participin activament en donar suport a un corredor que debuta a la cursa catalana. Després de l’experiència de l’any passat amb Tao Geoghegan Hart, els oients de l’Etapa Reina han escollit enguany al neozelandès James Mitri.

Mitri, que resideix a Mallorca des del seu salt al professionalisme, és un dels joves talents del Burgos-BH i és el ciclista més jove de tots els inscrits a la Volta a Catalunya amb només 20 anys. Una promesa que encara necessita guanyar molta experiència i quilòmetres a les seves cames i que podeu conèixer a fons amb aquest article de Marc Vives.

En la primera etapa de la Volta el jove talent del Burgos-BH va patir una caiguda i va perdre més de 19 minuts a la línia d’arribada de Calella, però està en condicions de continuar competint. Faci el que faci durant la Volta a Catalunya, l’objectiu és animar-lo tant com pugueu: fotografies, autògrafs, missatges de suport a les xarxes socials, pancartes… tot és vàlid per donar suport a James Mitri i aconseguir que la seva primera experiència ciclista a la Volta a Catalunya sigui inoblidable. Des de La Fosbury ja li hem traslladat el nostre suport en persona:

Concurs Volta Jove

Voleu guanyar un mallot de la Volta a Catalunya? Per participar al concurs només cal que animeu al kiwi James Mitri i compartiu missatges a twitter o instagram amb l’etiqueta #VoltaJove seguint les instruccions següents: