En Tao va a la Volta! El programa de ràdio l'Etapa Reina sorteja el mallot de millor jove

La Volta a Catalunya marca la setmana esportiva al nostre país. Un munt d’aficionats omplen aquests dies els inicis i finals d’etapa i bona part dels nuclis més poblats del seu recorregut. Amb l’objectiu de passar-ho bé i de compartir la passió pel ciclisme, ens fem ressò de la campanya que han iniciat els companys de l’Etapa Reina.

Amb vocació d’apostar pels més joves i de posar en valor el treball en equip sempre present en aquest esport, el programa de ràdio dedicat al ciclisme ha escollit un dels participants i l’ha convertit en el centre de la campanya: Tao Geoghegan Hart (1995) és un jove ciclista de l’Sky que aquesta setmana debuta a la Volta. Tothom que l’animi, des de les xarxes o des de la carretera, entrarà al sorteig d’un mallot oficial de la Volta Ciclista a Catalunya. Rememorant un dels personatges de dibuixos més coneguts de casa nostra (en Teo) el programa pretén que els aficionats entreguin tot el seu caliu a un ciclista amb qui, a priori, no hi tenen cap relació. Els passos a seguir són molt senzills:

Taovolta

Una campanya tan singular com magnífica i que ens remet a aquella meravellosa paròdia de Rémi Gallard en què un ciclista anònim era objecte d’un fictici final d’etapa del Tour absolutament brutal:

La Fosbury se suma a la #VoltaJoveTao

Des de la redacció aplaudim la proposta i convidem tothom a sortir a les carreteres a animar el Tao. Feu-vos fotografies amb ell, prepareu pancartes, pinteu l’asfalt amb el seu nom, regaleu-li els contes d’en Teo. Catalunya estima en Tao sense cap motiu aparent. Qui no voldria participar d’una bogeria com aquesta?

El director de La Fosbury, Cugat Comas, ha estat un dels primers en donar el seu suport a en Tao a l’etapa que ha sortit aquest dimarts des de Mataró. Emocionat pel gest, el ciclista londinenc ha aconseguit el primer top 10 en una etapa al World Tour de la seva vida. Visca en Tao!

DYu4D1qXcAEB1EK