El Club Fosbury viurà la París-Roubaix a Molins de Rei

2 minuts de lectura

Paris Roubaix_dalt

Després de les bones experiències viscudes a Mataró amb la Super Bowl i a Gràcia amb el Sis Nacions, completem la trilogia d’actes d’estrena del Club Fosbury a Molins de Rei. El proper diumenge 9 d’abril La Traska Truska serà l’escenari ideal per seguir en directe la París-Roubaix, la clàssica més esperada de l’any i la victòria més anhelada pels homes de les pedres.

L’Infern del Nord més popular  ja té les llambordes a punt per fer les delícies dels aficionats i per posar a prova l’estabilitat dels ciclistes. És la darrera gran cursa de les pedres i apareix al calendari just abans de l’aparició de les ardeneses. I si tot això us sona estrany i sou més del Tour i de la Volta, no desaprofiteu l’oportunitat de viure en directe i amb un gran ambient una cursa sensacional. Si us agrada l’esport, la París-Roubaix us emocionarà.

A partir de les 13h us convidem a viure la 115a edició d’una cursa màgica, sense ports de muntanya, amb 257 quilòmetres de recorregut i amb patiment assegurat abans de l’arribada al velòdrom. La París-Roubaix compta amb 29 trams de llambordes, cadascun d’ells amb nom i cognom i una qualificació d’una fins a cinc estrelles en funció de la seva dificultat. El mític Arenberg, el Mons-en-Pévèle o el decisiu Carrefour de l’Arbre tenen història pròpia que ha ajudat a forjar grans llegendes del ciclisme. El 9 d’abril de 2017, a més, viurem la darrera cursa del belga Tom Boonen abans de retirar-se. I no dubtem que lluitarà per endur-se el seu cinquè triomf en aquest monument. Noms com Peter Sagan, John Degenkolb, Alexander Kristoff, Sep Vanmarcke o Greg Van Avermaet no faltaran a la cita.

Més enllà de la París-Roubaix

Concert de Llibert Fortuny a La Traska
Concert de Llibert Fortuny a La Traska el novembre de 2016

Més enllà d’estar ben pendents de tot el que passi a les carreteres del nord francès, a la Traska hi trobareu un menjar excel·lent i bona cervesa. Obrirem les portes a les 13h. Quan entreu, veureu que el local respira ciclisme per totes bandes. Allà hi trobareu alguna bicicleta, pòsters i els resultats penjats d’una de les porres esportives populars més ben dissenyada del nostre país. Un espai magnífic i escenari de referència al Baix Llobregat de concerts de jazz i blues.

Des del Club Fosbury, és clar, també farem la porra de la cursa amb premi inclòs per al vencedor. L’acte servirà per presentar el Club Fosbury a Molins de Rei i explicar el nou projecte que estrenarem per Sant Jordi: la revista trimestral en paper. Al Club, en aquesta ocasió, s’hi sumaran els companys del programa radiofònic de ciclisme en català l’Etapa Reina. Què estaran preparant per a l’ocasió? 4 hores del millor ciclisme, el segon diumenge d’abril, a Molins de Rei. No hi falteu!

ESBOSSOS_Cartell_ParisRoubaix_v2.1