Barcelona 14/09/2019. 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – VI Memorial Miquel Poblet. Foto: Miguel López Mallach

Ciclisme de nivell en record de Miquel Poblet

1 minut de lectura

El Velòdrom d’Horta va viure durant el matí i la tarda de dissabte passat la 15a edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de ciclisme en pista, VI Memorial Miquel Poblet. Es tractava d’una prova internacional de ciclisme en pista organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 

En el programa de competició hi havia  proves de velocitat, keirin, omnium i madison.

El velòdrom barceloní, la pista que va acollir les competicions de ciclisme en pista dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, va viure de nou l’espectacle del ciclisme en pista a nivell internacional amb una participació de prop d’una seixantena de ciclistes d’Irlanda, Gran Bretanya, França, Itàlia, Romania, Grècia, Algèria, Portugal, Argentina, Sud-àfrica, Xina i Barbados. Entre ells, referents propers com la velocista olímpica a Rio 2016, la vila-secana Helena Casas, acompanyada del seu equip Genesis i amb la presència de la seva companya de diploma olímpic per equips, la basca Tania Calvo, el campió mundial de madison i europeu en escratx, un vell conegut del Trofeu com el castellonenc Sebastián Mora, o un altre velocista olímpic com el navarrès Juan Peralta.

Entre altres grans noms del panorama internacional entre els participants destacava el grec Christos Volikakis, doble campió europeu i líder del rànquing mundial d’escratx, el vigent medallista mundial de puntuació Mark Downey, les irlandesaes Lydia Boylan, vigent subcampiona mundial de puntuació, i Lydia Gurley, medallista europea de madison, així com la britànica Emily Kay, múltiple medallista europea, o la italiana Martina Fidanza, campiona mundal júnior d’escratx.

 

Les millors imatges del Memorial Miquel Poblet