“100 voltes!”, l’especial de la Fosbury sobre la Volta a Catalunya

1 minut de lectura
Aquest dilluns comença l’edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya i celebrem l’efemèride amb una revista digital especial per donar-li la benvinguda.

A la Fosbury som molt de ciclisme. Ens apassiona, ens captiva, ens enamora. I any rere any ens fixem de manera especial en la Volta a Catalunya, una prova que ve de lluny i que ens porta els millors ciclistes del món just davant de casa. Fa un any tots plegats ens vam quedar amb un pam de nas amb la cancel·lació de l’edició més especial de totes per la Covid-19. Un any després l’organització ha tingut l’encert de mantenir el mateix plantejament i celebrar amb tots els ets i uts l’edició número 100 d’una cursa nascuda el 1911. 100 voltes, una xifra rodona.

Convertir una cursa per etapes en una prova centenària té un mèrit indiscutible i per aquest motiu enguany hem volgut editar un número especial de la revista digital, que des d’ara té capçalera pròpia amb la denominació de “Tercer Temps“. Aquest especial no enganya a ningú: pivota al 100% al voltant de la Volta.

40 pàgines que serveixen per fer una extensa prèvia de l’edició d’enguany i per fixar-se en la història i en alguna petita història vinculada a la prova que acabarà aquest diumenge a Montjuïc. Recorregut, estrelles, equips, promeses i ciclistes de casa nostra, com a menú general d’un número que també es fixa en la ReVolta i en alguns protagonistes concrets com Peter Sagan o Michael Woods.

Us oferim dos formats per llegir l’especial “100 voltes!”. Esperem que la lectura vagi sobre rodes!