VÍDEO Alex Roca, els somnis sense límits

1 minut de lectura
La Titan Desert 2019 es disputa aquests dies al desert del Sahara amb centenars d’històries humanes apassionants.

Mentre uns quants ciclistes roden amb l’objectiu d’assolir el triomf d’etapa o de general i alguns d’ells aprofiten el seu bon rendiment per posar sobre la taula una lluita associada (contra l’hemofília, per exemple, com el líder alacantí Pau Salvà), n’hi ha molts d’altres que tenen com a objectiu de màxims acabar la prova. És el cas d’Alex Roca, un dels esportistes més persistents de casa nostra que no para de trencar fites allà on va. Fa unes setmanes va aconseguir la gesta d’acabar la mitja marató de Barcelona i ara, per segon any consecutiu, està disputant la Titan Desert. Si l’any passat es va veure obligat a abandonar, aquest any ha entrenat de valent per tenir més opcions d’arribar fins al final.

La història d’aquest esportista amb paràlisi cerebral (té un 76% de discapacitat) és ben coneguda al nostre país. En plena celebració de la Titan Desert (ja ha superat les dues primeres etapes del recorregut), Nike ha llançat un vídeo brutal sobre la seva tenacitat a l’hora de no defallir amb els reptes esportius que s’ha proposat.

El vídeo de la multinacional nord-americana retrata perfectament la lluita diària d’Alex Roca contra tots els elements i la seva passió i il·lusió per trencar totes les barreres des de l’esport. “Dream Crazier”, la millor definició possible per a Alex Roca Campillo. Val molt la pena:

https://www.youtube.com/watch?v=ONt5ZnCZ_qA