La Transpyr, una aventura en BTT pel Pirineu

1 minut de lectura

Aquest proper 12 de juny arranca una de les curses més importants de BTT d’Europa, la Transpyr. A la cita hi acudiran fins a 400 ciclistes d’arreu del món que es posaran com a objectiu creuar els Pirineus des del Mediterrani fins l’Atlàntic.

2041

La Transpyr presenta dues curses, una de BTT amb 300 participants i una de ciclisme de carretera amb 100 participants. Els ciclistes començaran l’aventura el proper 12 de juny a Roses i acabaran una setmana més tard a Hondarribia, al País Vasc. Entremig, parades a Camprodon, la Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca i Roncesvalles. Fins ara la cursa era per parelles però per primera vegada es podrà fer de manera individual, tot i que els ciclistes sempre hauran d’anar acompanyats d’un dispositiu GPS que els permeti estar localitzats en qualsevol moment.

La Transpyr està considerada al mateix temps una prova de gran exigència física, que busca rutes poc transitades i per descobrir un costat desconegut del Pirineu, amb 800 kilòmetres de recorregut i gairebé 20.000m de desnivell positiu.

Imatges: http://transpyr.com/