Sandor Martín torna a pujar al ring a Barcelona

2 minuts de lectura
Sandor Martín (39v-2d-0e) torna a pujar a un ring després que l’octubre de 2021 emmudís el Chukchansi Park de Fresno a Califòrnia en derrotar a l’excampió del món Mikey García. I ho farà a casa, al Palau Olímpic de la Vall d’Hebron de la capital catalana.

Davant seu hi haurà José Felix (39-5-1), un mexicà amb dinamita als punys com demostren els 30 knockouts del seu rècord. Martín i Felix disputaran avui divendres el cinturó Internacional Superlleuger (63,5 kg) de l’Associació Mundial de Boxa (WBA), un títol intermedi que deixarà el vencedor a les portes de boxejar pel Mundial.

 

Sandor Martín entrena al gimnàs que dirigeix el seu pare Rafa, el KO Verdun a Nou Barris
En Sandor, que ahir va pesar exactament el mateix que el seu oponent (63,2 kg), ha fet un salt en l’àmbit mediàtic d’ençà de la victòria a Fresno, tant és així que la cadena DAZN acaba d’estrenar un documental sota el títol ‘The American Dream’ en què Martín reflexiona i explica amb detall com va ser el viatge als Estats Units i el combat amb Mikey García. Tot i estar en un moment àlgid de forma i popularitat el barceloní és conscient de la dificultat del combat d’avui:
“És un rival molt exigent, té experiència, sap moure’s bé al ring, té un 67% de victòries per KO que és un percentatge molt alt, es tracta d’un boxejador amb poder. Tinc una bona posició als rànquings i ell ha preparat a consciència el combat i per tant jo he fet el mateix, tenint en compte que podria estar en l’avantsala de disputar un mundial”.

La vetllada de la Vall d’Hebron es completa amb els següents combats:

Samuel Carmona (6-0) 52,5 kg vs Joel Cordova (13-5-2) 52,5 kg

El canari Samuel Carmona vol continuar fent via cap al títol mundial de la categoria supermosca, però abans haurà de superar al mexicà Cordova. Al cara a cara posterior a pujar a la bàscula van saltar guspires així que l’emoció està assegurada en el combat de semi fons de la vetllada.

Jhon Jader Obregon (9-0) 76 kg vs Kyle Lomotsy (10-0) 76,4 kg

El colombià resident al País Basc s’enfronta a un rival imbatut en un combat que es preveu molt igualat dins la categoria del pes supermitjà.

Jorgelina Guanini (9-4-2) 56,4 kg vs Stevi Levy (5-0) 55,6 kg

L’argentina “Jota” Guanini, excampiona del món del pes súpermosca buscarà el triomf -després de tres derrotes i un empat- davant la britànica Levy que no ha perdut encara com a professional.

Hrvoje Sep (11-0) 80,7 kg vs Ricard Bolotniks (18-6-1) 80,7 kg

El croat Sep arriba imbatut i amb una bona carrera d’amateur, però davant tindrà el letó Bolotniks que vol tornar al camí del triomf després de caure derrotat contra el londinenc Joshua Buatsi a l’estiu.

Els combats es podran seguir en directe a través de DAZN a partir de les 19:30 h