Sandor Martín i Abigail Medina aconsegueixen la victòria en la seva tornada al ring

1 minut de lectura

Els dos boxejadors barcelonins tornaven al ring després de temps sense fer-ho

El púgil del KO Verdun reapareixia dissabte a Itàlia ja recuperat de la fractura al nas que va patir en la derrota de desembre de 2022 al Madison Square Garden de Nova York contra Teófimo López. El seu rival sobre el ring del Teatre Maggiore de Verbania, a la regió del Piemont, era l’albanès nacionalitzat italià, Arblin Kaba.

El boxejador local va sortir fort, amb ganes d’intimidar Sandor Martín durant els primers rounds, però el català es valia de la seva rapidesa per desfer-se de la pressió de Kaba. A partir del quart assalt el combat ja estava sota total control d”Arrasandor‘, que es mostrava més precís i menys fatigat que el boxejador local. Martín va fer gala d’una gran defensa i moviments d’esquiva i contracop, alhora que també castigava el tronc de l’adversari.

Al sisè assalt Martín va fer posar el genoll a terra al rival bones combinacions al cap, per després fer-lo anar a la lona altra vegada, obligant el seu equip a llençar la tovallola. Una victòria per KO per Sandor Martín que el deixa en la rampa de sortida per disputar el Mundial del Consell Mundial de Boxa (WBC) contra el campió de Nova Orleans, Regis Prograis.


El retorn del ‘Mall’

Abigail Medina, boxejador d’origen dominicà resident a Barcelona, tornava a pujar a un ring més de tres anys després de fer-ho per darrera vegada per culpa d’una lesió a l’espatlla. Medina, excampió europeu del pes supergall, va vèncer per KO tècnic al quart assalt al colombià Maicol Velazco  i agafa embranzida per tornar a la part alta dels rànquings continentals de la categoria. Bones notícies per al boxejador que rep el sobrenom del ‘Mall’ per la gran potència dels seus cops.