El combat entre Mayweather i McGregor es disputarà a l’agost

1 minut de lectura

Floyd Mayweather i Conor McGregor han protagonitzat un autèntic xou en els darrers mesos. Rumors, provocacions, reunions secretes i una presència constant als mitjans de comunicació per anar fent bullir l’olla davant un possible combat entre els dos. Després d’un estira-i-arronsa mediàtic constant, aquest dimecres a la nit han confirmat finalment que s’enfrontaran en combat el proper mes d’agost.

conor-mcgregor-floyd-mayweather-boxing_3466309

El combat, tal com s’havia anunciat anteriorment, seguirà la normativa tradicional de la boxa i comptarà amb 12 assalts. L’MGM Grand Garden de Las Vegas serà la seu d’una vetllada que se celebrarà el dissabte 26 d’agost i que, passi el que passi al ring, generarà uns beneficis milionaris als dos protagonistes. Aquest és l’al·licient principal de l’enfrontament i el motiu central que ha portat a Floyd Mayweather a tornar a competir en una cita excepcional. De fet, si es compleixen les previsions que han anat sortint en els darrers mesos, podria superar els ingressos generats pel combat del segle entre el mateix Mayweather i Manny Pacquiao.

Un doble al·licient per als aficionats

Com bé sabran els amants de la boxa i les arts marcials, el combat comptarà amb dos al·licients irresistibles per a la majoria dels aficionats. D’una banda, la possibilitat de tornar a veure el púgil nord-americà, retirat des del mes de setembre de 2015 i que va tancar la seva trajectòria esportiva sense cap derrota en el seu palmarès.

https://www.youtube.com/watch?v=JlJ_Y5KDyqw

La segona, i potser encara més bèstia, veure per primera vegada competir a Conor McGregor en un combat de boxa tradicional. L’irlandès és la gran estrella mundial de les arts marcials i ha estat campió de l’UFC en dues categories diferents: pes ploma i pes lleuger. Sempre ha tingut especial devoció per la boxa i ja fa uns quants mesos que està perfeccionant la tècnica en aquest esport, en què ja fa anys que demostra les seves habilitats a les xarxes socials.

Amb una expectativa immensa caldrà veure si Mayweather és capaç de tornar al seu millor nivell i aprofitar la seva experiència de triomfs sonats en la boxa o bé si McGregor és capaç de demostrar la seva polivalència i es confirma com el gran dominador dels esports de contacte d’avui en dia. La lluita està servida. 26 d’agost, Las Vegas, el dia que plouran cops i milions.