Cristóbal Lorente guanya el seu primer títol internacional

1 minut de lectura

Cristóbal Lorente va vèncer per KO a Andoni Gago al tercer assalt per proclamar-se nou campió de la Unió Europea del pes ploma i apunta al títol d’Europa de la categoria

El boxejador de Nou Barris Cristobal Lorente es va proclamar dissabte campió de la Unió Europea del pes ploma, vencent per KO en tres assalts a l’excampió europeu Andoni Gago, al Centre Esportiu Municipal Mundet de Barcelona davant 1200 espectadors. El barceloní es presentava davant el seu públic per a afrontar el compromís més important de la seva carrera davant un experimentat Gago.

Al primer assalt el bilbaí va sortir agressiu, mentre Lorente buscava frenar-lo amb rectes d’esquerra. Al segon round el púgil local va prémer l’accelerador mentre continuava castigant el rival des de la llarga distància. Al tercer ja va dominar per complet el combat i una bona combinació del boxejador del KO Verdum va fer caure Gago a la lona. El basc no va poder recuperar-se i Lorente sumava d’aquesta manera el seu primer títol internacional per KO.

Dins l’equip de Lorente hi ha Sandor Martín i Rafa Martín / @koverdun

Gran victòria de Cristobal Lorente i el seu racó -amb Sandor i Rafa Martín– que amb una boxa intel·ligent des de la llarga distància es col·loca entre els candidats a disputar el títol europeu de la categoria. Un combat, que de fer-se a Barcelona, ompliria les grades de qualsevol pavelló amb una capacitat per a diversos milers d’espectadors.

Els espectadors que van omplir el CEM Mundet -recinte en què Lorente va havia guanyat el Campionat d’Espanya també per KO– van poder gaudir de dos combats professionals més. L’aspirant oficial al Campionat d’Espanya del pes semipesant, Carlos Lamela, va guanyar per KO al primer assalt el portuguès Ricardo Luiz i Víctor Hurtado, del Club de Boxa Sant Adrià, va debutar com a professional amb una clara victòria contra Borja Gorricho. El català va dominar el combat de principi a fi deixant detalls de la seva qualitat en tots quatre assalts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BCN Boxing Nights (@bcnboxingnights)

Imatge de portada: @koverdun