El millor billar a 3 bandes del món aterrarà a València el 2019

1 minut de lectura
El mes de setembre de 2019 Valencià acollirà el campionat del món femení de billar a tres bandes

Les 24 millors jugadores del món seran protagonistes de la cita més important de la temporada al País Valencià. La modalitat a 3 bandes és una de les proves més espectaculars del billar i compta amb un ampli seguiment en diversos països del món. Un joc de precisió i caramboles que aterrarà a València també amb els millors jugadors de la categoria sub 22 i que la Federació de Billar del País Valencià vol aprofitar per fer un gran impuls a la pràctica d’aquest esport a casa nostra.

Amb l’objectiu d’acompanyar la cita amb múltiples activitats paral·leles i amb una gran presència d’aquest esport als carrers de València amb demostracions de professionals i pràctiques obertes a tothom, el billar a tres bandes comptarà amb un previsible duel entre les dos millors jugadores del món com a principal atractiu: Orie Hida i Therese Klompenhouwer. Així ho ha explicat el vicepresident de la Unió Mundial de Billar Fernando Requena, que exercirà d’amfitrió de la prova: “Gaudirem de les dues millors jugadores, que tenen un alt nivell professional i una gran rivalitat. Segur que ens oferiran un gran espectacle esportiu“.

El duel entre Orie i Kompenhouwer estarà farcit de jugades increïbles. Aquí teniu un vídeo casolà de trucs de la jugadora holandesa:

I aquí algunes de les jugades de la japonesa en plena competició:

https://www.youtube.com/watch?v=mmzDDB5Q6N8

Audiències enormes al continent asiàtic

La cita serà retransmesa en directe per MBC Sport, una cadena coreana que compta amb milions de teleespectadors al país asiàtic en les seves transmissions de billar.

Sabies que… el billar està lluitant per tornar a formar part del programa olímpic? Una campanya recull suports per a portar aquest esport als Jocs Olímpics de París l’any 2024.