Berta Ferreras i Pau Ribes s’enduen el bronze a la World Trophy

1 minut de lectura

La parella formada per Berta Ferreras i Pau Ribes ha obtingut el bronze en Duo Mixt al 10th FINA World Trophy Shaoxing 2015 disputat a la Xina. Aquesta medalla té mèrit ja que és la primera medalla internacional d’Espanya en aquesta modalitat després del debut de Gemma Mengual i Pau Ribes al Mundial FINA de Kazan, on van finalitzar en cinquè lloc.

La compenetració entre la Berta i en Pau va ser total i clau per la consecució d’aquest podi i van acabar amb 86.5000 punts, per davant dels txecs Hobulova-Cibulka i dels amfitrions xinesos Huang-Deng. L’or va ser per a la parella italiana formada per Mariangela Perrupato i Giorgiuo Minisini (89.1667) -bronze al mundial de Kazan- i la plata per als ucraïnesos Katerina Reznik i Anton Timofeyev, sisens del Món precisament després de Mengual i Ribes.

Tot i la seva joventut, 18 i 20 anys, aquesta medalla és un bon exemple del recorregut que tenen per davant i que ja comentàvem abans de la competició. Berta Ferreras havia de participar a la modalitat de solo però finalment moviments del programa de participació van passar el solo a ahir quan la representació espanyola ja era de tornada a casa.

unnamed (1)