Pierre Oriola, protagonista al darrer videoclip de Búhos

1 minut de lectura
L’esport no ho és tot a la vida i alguns dels seus protagonistes ho demostren amb incursions interessants en altres terrenys.

Mentre el Barça lidera la classificació a l’eurolliga i ocupa una còmoda segona posició a l’ACB en una de les millors temporades dels darrers anys, un dels seus jugadors emblema ha trobat temps per col·laborar amb un dels grups de música que mou més gent al nostre país amb les seves cançons ballables. El capità Pierre Oriola debuta com a actor en un videoclip del grup estrenat aquest diumenge i que ja compta amb més de 200.000 reproduccions a Youtube. Sens dubte, promet ser un dels èxits camí de l’estiu.

Oriola és el protagonista de “Se Acelera” juntament amb l’actriu Laia Fontan, amb qui comparteix el fil conductor de la història que explica el videoclip i en què el jugador de bàsquet actua amb una cama enguixada pràcticament en tot moment.

La segell discogràfic Música Global assegura que la idea inicial era que Pierre Oriola fes una petita col·laboració amb Búhos, atès que és amic dels components del grup. La seva predisposició durant el rodatge i la seva passió per la interpretació el van portar finalment a convertir-se en el protagonista del videoclip durant el rodatge. Fa uns anys Oriola explicava en un vídeo de l’ACB que escoltava tot tipus de música, amb preferència per la rumba, el pop, el rock o el rap i amb predilecció llavors per Aspencat o AC/DC. En clau teatral, el barcelonista sempre ha reivindicat el seu vincle des de petit amb aquesta disciplina a través de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, el seu poble, i ha fet diversos tastets interpretatius:

Búhos és un grup de música català que combina el català i el castellà als seus discos i que s’ha consagrat a l’escena musical del nostre país amb milers de seguidors i concerts multitudinaris. La cançó “Se acelera” està formada per títols de grans èxits de la música espanyola i està dissenyada per triomfar en temps de pandèmia. El cantant del grup, Guillem Solé, també és un apassionat de l’esport, concretament de l’hoquei patins, amb un vincle arrelat al CE Vendrell, equip que havia seguit des de la seva faceta de periodista. També és com a narrador que Solé ha treballat a Barça TV seguint els partits de l’equip d’hoquei patins del club blaugrana.