Pau vs Marc: un partidàs més enllà dels Gasol

1 minut de lectura

Fa uns mesos els dos germans Gasol van protagonitzar un vídeo que va córrer com la pólvora a les xarxes. Anunciaven la reedició del salt que van arribar a protagonitzar a l’All Star de la NBA (2015) en una imatge inèdita de la millor lliga de bàsquet del món.

Des d’aquell moment el projecte de partit ha anat avançant lluny del focus dels mitjans fins aquesta setmana, quan s’han començat a conèixer les dades claus de l’esdeveniment. D’entrada, es manté la idea central: un enfrontament entre dos equips liderats per un Gasol. Un nou salt al centre de la pista per donar el tret de sortida. I un espectacle majúscul per als aficionats que vulguin veure de prop algunes de les estrelles del bàsquet actual.

10 anys després que Marc Gasol tanqués una etapa d’esplendor a l’Akasvayu Girona (el club que no va saber aguantar la marxa del seu patrocinador estrella), Fontajau tornarà a viure en directe el talent del pivot català. La pista gironina ha estat l’escollida per acollir un duel que se celebrarà el proper 8 de juliol a les 20h i que té dos objectius centrals.

El primer, omplir el pavelló de públic disposat a gaudir d’un gran espectacle. El segon, ajudar a construir un futur amb més oportunitats per als nens i nenes que vulguin practicar bàsquet. Per aquest motiu el 100% de la recaptació que s’aconsegueixi a través de la venda d’entrades anirà destinat a finançar clubs de bàsquet que compten amb pocs recursos econòmics.

Aquest dimecres es posen les entrades a la venda. Les podreu adquirir a través d’aquest enllaç

entradas

Els participants, en comptagotes

Ara per ara cada jugador només ha fet públic els noms de dos integrants del seu equip: Fernando San Emeterio (que havia estat una de les grans estrelles de l’Akasvayu) ha “fitxat” per l’equip de Marc Gasol al costat de Víctor Claver. Pierre Oriola i el veterà Felipe Reyes s’han enrolat a l’equip d’en Pau.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!