Marquie Smith, el rei de les esmaixades

1 minut de lectura
El millor espectacle del món del bàsquet, aquest cap de setmana, s’ha pogut veure a Sabadell.

La segona edició de l’All Star de la Copa Catalunya de bàsquet ha tornat a ser un encert majúscul. Amb la capital vallesana com a amfitriona i un pavelló ple a vessar es confirma, de nou, l’encert del bàsquet català per impulsar una cita que ja ningú dubta que continuarà agafant volada en els propers anys.

La cita de les estrelles, a més, compta amb un reclam innegable. La millor carta de presentació possible té noms i cognoms: Marquie Smith, el jugador nord-americà que l’any passat va sorprendre a tothom amb un concurs brutal i que aquest any ha repetit la proesa. El campió del concurs d’esmaixades de 2017 ha brillat (ara amb la samarreta del CB Castellar de Primera Catalana) i ha demostrat una capacitat de salt digne dels millors “dunkers” de la NBA. Tres esmaixades espaterrants i un nou títol al seu sarró.

La primera esmaixada, vist des d’una altra perspectiva. Per llogar-hi cadires!

Més espectacle a Sabadell

Marquie Smith, per cert, no ha estat l’únic en concursar a gran nivell. Fixeu-vos si no en la deliciosa esmaixada del jugador de l’Alpicat Víctor Vinós que acaba… amb el cèrcol trencat!