Barcelona Spain Masters 2020. Foto: Miguel López Mallach

Barcelona, epicentre del millor bàdminton del món

1 minut de lectura
Per tercer any consecutiu Barcelona ha acollit una prova del Bàdminton World Tour.

L’estiu de 2018 Barcelona va esdevenir seu del circuit mundial de bàdminton en una aposta de contrast a la capital catalana atesa la realitat modesta d’aquest esport al nostre país. Aquest cap de setmana el bàdminton ha esdevingut protagonista de nou al Pavelló de la Vall d’Hebron amb la disputa d’un torneig de nivell Super 300 del Bàdminton World Tour. Dos dels millors jugadors del món havien confirmat la seva presència a Catalunya i ni Carolina Marín ni Viktor Axelsen han decebut en la seva participació a Barcelona.

La jugadora andalusa que defensa els colors del CB Pitiús eivissenc ha brillat durant tot el torneig fent valer la seva condició de número 1 del món aquest 2020 i s’ha plantat a la final. Allà, malgrat dominar el primer set, ha acabat cedint davant el talent de la tailandesa Pornpawee Chochuwong. En categoria masculina el danès Axelsen ha confirmat el seu idil·li amb Barcelona i ha revalidat el títol assolit el 2019 davant el també tailandès Kunlavut Vitidsarn. Parelles formades per integrants de Dinamarca, d’Indonèsia i de Corea del Sud han completat el quadre d’honor triomfal amb les seves victòries als dobles masculins, femenins i mixtes respectivament.

El fotògraf Miguel López Mallach ha cobert la cita barcelonina i ofereix una selecció d’imatges d’aquesta cita del Bàdminton World Tour als lectors de La Fosbury.

Galeria d’imatges del fotògraf Miguel López Mallach