Avicii ens dedica una cançó! Tribut imprescindible a Fosbury!

1 minut de lectura

El DJ i productor suec Tim Bergling, més conegut pel seu nom artístic Avicii, es veu que és fan nostre. Bé, nostre o de Dick Fosbury, que dona nom a la revista. El fet és que ha dedicat un dels temes del seu darrer àlbum, Stories, a la vida del nostre atleta preferit.

Al videoclip s’explica la història del saltador olímpic Dick Fosbury, i com aquest va inventar una nova tècnica de salt anomenada Fosbury Flop amb la que li van ploure moltes crítiques però que també li va permetre guanyar una medalla d’or als Jocs Olímpics de 1968. La veritat és que la història de Fosbury és menys dramàtica que la que es mostra en el vídeo, però l’essència és la mateixa i ja se sap que posar una mica de llagrimeta ajuda a vendre.

Dirigit per Julius Onah, el videoclip ens mostra com el protagonista ha de lluitar per superar el seu alcoholisme i per millorar en el món del salt, deixant a la seva filla sola a casa tot el dia. Al final, és la mateixa filla la que l’inspira i l’ajuda amb la nova tècnica de salt que el portarà als Jocs Olímpics de 1968 representant a Estats Units i a guanyar la medalla d’or.

A escoltar, mirar i aprendre!