/

Atura el partit de l’Open d’Austràlia… per ajudar a una recull-pilotes!

1 minut de lectura

Curiosa situació la viscuda a l’Open d’Austràlia. La notícia seria que el tennista francès Jo-Wilfried Tsonga va tenir una victòria senzilla en segona ronda i en tres sets (7-5, 6-1 i 6-4) per superar Omar Jasika. Però això seria en condicions normals. I no va ser així. Perquè Tsonga no només va guanyar sinó que es va posar a la butxaca a tot al públic quan va decidir, a mig partit, aturar el joc per atendre a una recull-pilotes que s’havia fet mal al nas.

tsonga

És ben sabut que les aturades al tennis són importants, i que parar en un moment o altre pot condicionar i molt el joc. Però això a Tsonga no li va suposar cap impediment per, al veure que la recull-pilotes plorava tocant-se el nas, acostar-se a ella i preguntar-li com estava. El francès li va recollir les pilotes que tenia a les mans, la va agafar de bracet i després la va acompanyar fins a la línia de banda, on un jutge es va fer càrrec d’ella per després reprendre el joc.

Les repeticions no mostren com va ser la lesió, però pel que diuen les cròniques sembla que el cop se l’havia una estona abans quan Tsonga va llençar un cop llarg que Jasika no va restar. Aquesta és la bola que va poder colpejar a la noia.

Després d’això el següent partit de Tsonga és contra un compatriota, el francès Pierre-Hugues Herbert.

https://www.youtube.com/watch?v=kR7LbyuEslo