Raquel Gonzàlez fa la millor marca mundial de l’any en 5 km marxa

La marxadora mataronina Raquel Gonzàlez Campos va aconseguir el dissabte la millor marca del món de la temporada a la prova dels 5 km marxa en el decurs del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques, en el qual la selecció catalana es va proclamar campiona d’Espanya amb més de noranta punts d’avantatge sobre la comunitat de Madrid (619,5 per 528). Més endarrere van quedar Castella Lleó (510,5) i la Comunitat Valenciana (502,5).

Raquel Gonzàlez després de la seva victòria (Foto: @RaquelGlzCampos)

Raquel Gonzàlez després de la seva victòria (Foto: @RaquelGlzCampo

La Raquel Gonzàlez, que la setmana passada havia estat proclamada la millor atleta catalana de l’any 2015 i que ja te assegurada la seva plaça als Jocs Olímpics de Rio, va fer un bon test en aquesta prova, correguda en pista, i molt més curta de la que correrà als Jocs de Rio, que serà de 20 km.

A la prova disputada a Alcobendas guanyar amb un temps de 21:09.24 superant a atletes de reconegut prestigi, dins l’àmbit estatal, com són l’aragonesa Maria Jose Poves (21:22.91) i la madrilenya Julia Takacs (21:31:09). Amb aquesta victòria va donar els 17 punts atorgats a la guanyadora.

La Fosbury ens cooperativitzem.

Fes-te sòcia!