Jornada de rècords atlètics al Serrahima

1 minut de lectura
Aquest dimarts l’estadi barceloní ha celebrat la 23a edició d’un clàssic de l’atletisme català.

El Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona ha viscut una edició singular, endarrerida per la pandèmia i amb control d’accés limitat a l’estadi Joan Serrahima de Montjuïc, però amb l’atletisme com a protagonista indiscutible.

Una jornada que serveix per tancar temporada a l’elit i que ha comptat amb un bon grapat d’actuacions destacades. Entre totes elles, sens dubte, cal destacar el nou rècord estatal assolit per la catalana Sara Gallego als 300 metres tanques amb un registre de 40.18. La marca de l’esportista de l’Hospitalet Atletisme millora de llarg l’anterior plusmarca espanyola en aquesta distància “estranya”. La mateixa disciplina també ha viscut un rècord masculí, en aquest cas de Catalunya, a càrrec de l’atleta del FC Barcelona Javier Delgado (36.23), qui completa d’aquesta manera una magnífica temporada. Una altra victòria de rellevància amb protagonisme català al Serrahima ha sigut la d’Estela Garcia als 150 metres (17.90).

Del conjunt del míting al Serrahima també cal ressaltar la victòria de la francesa Alexandra Tavernier en martell (74.22), sense oposició per part de Laura Redondo, i de l’andalús Ouassim Oumaiz als 3.000 metres (7:40.62), millors marques del míting d’aquest 2020. Fernando Carro ha complert els pronòstics als 2.000 obstacles (5.26.78), disciplina en que l’irlandes Michelle Finn ha guanyat amb certa solvència (6:16.46). El madrileny Pablo Sánchez-Valladares ha assolit un rècord estatal als 500 metres (1:00.82) i la portuguesa Marta Pen s’ha imposat a la concorreguda milla (4:31.73). També cal destacar el registre d’Andrea San José en salt de perxa (4.25).

El fotògraf Miguel López Mallach ha seguit l’esdeveniment des de l’estadi Joan Serrahima i ofereix als lectors de la Fosbury una galeria d’imatges destacades que retraten els millors protagonistes de la vetllada atlètica barcelonina.

Galeria d’imatges del míting celebrat al Joan Serrahima, a càrrec de Miguel López Mallach