Sabadell 06/02/2019. Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta. Foto: MIGUEL LÓPEZ MALLACH per Fosbury.cat

GALERIA Míting Internacional de Catalunya d’atletisme en pista coberta

1 minut de lectura
Aquest dimecres la pista coberta de Sabadell ha acollit una nova edició del Míting Internacional de Catalunya.

Un cartell amb atletes de primera fila mundial i també amb múltiples protagonistes de casa nostra ha permès gaudir d’una vetllada de gran atletisme a la capital del Vallès Occidental. L’idil·li entre Sabadell i Genzebe Dibaba ha portat per quart any consecutiu a la mig fondista etíop a ser la gran protagonista de la cita. En aquesta ocasió ha participat a la prova de 1.500 metres llisos amb una actuació sensacional per sota els quatre minuts i convertida no només en referència mundial d’aquesta temporada sinó en una de les curses més ràpides de tots els temps en pista coberta (3:59.08).

Dibaba no ha estat l’única que ha aconseguit un gran resultat a Sabadell. La banyolina Esther Guerrero ha aprofitat una prova d’alt nivell als 800 metres per córrer més ràpid que mai en indoor i ha batut el rècord de Catalunya de la distància (2:01.46), rebaixant el seu propi registre de 2017. D’altra banda, Zoya Naumov i Artur Bossy han aconseguit la marca mínima per competir als campionats d’Europa de Glasgow del primer cap de setmana de març.

Tot plegat ho ha seguit de prop el fotògraf Miguel López Mallach per La Fosbury. Us oferim a continuació una selecció de les imatges més destacades del míting que retraten, un cop més, l’espectacularitat i l’emoció de l’atletisme.

Galeria de fotos. Selecció d’imatges de Miguel López Mallach