La Diagonal s’omplirà aquest diumenge amb prop de 10.000 corredors

1 minut de lectura

La 4a edició de la Cursa DiR-Guàrdia Urbana reunirà més de 9.000 persones aquest diumenge a la Diagonal de Barcelona. Això suposa un nou rècord d’inscripcions per aquesta prova, que té la particularitat de recórrer de punta a punta una de les artèries principals de la capital catalana.

Aquest matí s’ha presentat al club DiR Tuset la 4a “Cursa DiR – Guàrdia Urbana” que se celebra a Barcelona aquest diumenge, a partir de les 8.30h del matí. Enguany es tornarà a superar el rècord d’inscrits, superant les 9.000 personess incrites, que tenyiran enguany de color groc el centre de la capital catalana.

Els caps de cartell de la cursa d’enguany seran els atletes olímpics Carles Castillejos i Nacho Cáceres que participen en la seva primera Cursa DiR Guàrdia Urbana. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez; la portaveu de la cursa DiR, Silvia Canela; i l’atleta olímpic i actual guanyador de la Cursa DiR Sant Cugat, Nacho Cáceres.

DiR_RodaPremsa_CursaDiagonal_23