Ander Mirambell, presentador televisiu a “Insòlits”

1 minut de lectura
Aquest dimecres 8 de gener TVE Catalunya estrena un programa per descobrir tota mena d’esports al gran públic.

En plena eufòria per la segona victòria a la Copa Amèrica d’skeleton, Ander Mirambell estrena una nova faceta aquest dimecres a partir de les 18:10h a La 2 que tot i no allunyar-se del món de l’esport difereix força dels tobogans de gel per on acostuma a agafar velocitats desorbitades. L’esportista olímpic català és el presentador d’un nou programa de televisió, “Insòlits”, que vol posar el focus en els esports minoritzats i que ho farà mostrant els seus practicants en acció a Catalunya.

En cada programa Mirambell buscarà a diferents indrets del país a una persona voluntària per anar a practicar un esport desconegut i el programa ajudarà a entendre com funciona i tots els valors associats a la seva pràctica habitual a través de l’experiència i el guiatge de clubs i persones que entrenen i competeixen habitualment en aquella disciplina. De fet, Mirambell també tastarà l’esport davant les càmeres i ajudarà els espectadors a viure l’esport a través de les seves impressions.

Durant la primera temporada del programa “Insòlits” Ander Mirambell i el seu acompanyant rotatori practicaran esports com el lacrosse, el tamborí, el quidditch, l’aikido, el tir olímpic, el parkour, l’hoquei subaquàtic, el dirt jump, els esports electrònics, l’escalada o el twirling. Cada setmana, doncs, tot l’altre esport disposarà d’una nova finestra mediàtica per ajudar a desminoritzar esports ben interessants i que compten amb una comunitat de practicants a casa nostra.

El primer programa versarà sobre el Lacrosse amb la col·laboració dels Dracs de Barcelona.