Contacta amb la Fosbury

Perfil_2016_setembre_2
La FOSBURY és l’espai de tot l’altre esport. Perquè més enllà del futbol hi queda molt esport i nosaltres volem arribar-hi, amb un punt de vista el més diferent possible. Catalunya és un territori eminentment poliesportiu que mereix, com a mínim, la mateixa atenció i valor que l’esport dels 11 contra 11. En el país del “futbol, futbol, futbol” semblaria absurd plantejar- se un projecte periodístic que exclogui aquesta hegemonia. Però ens hi hem atrevit, a fer-ho diferent. Saltem d’esquena. Igual que Dick Fosbury.

Contacta amb La Fosbury

Si ens vols informar d’un esdeveniment esportiu que se’ns ha passat per alt, ens vols afegir a una llista de distribució d’algun club, tens qualsevol dubte, ens vols ajudar amb alguna crítica o suggerència… no ho dubtis, posa’t en contacte amb el nostre mail genèric salta@fosbury.cat.

Col·labora amb La Fosbury

Si tens ganes d’escriure d’algun esport o de qualsevol cosa relacionada amb el món de tot l’altre esport, posa’t en contacte amb nosaltres. Som un projecte obert i integrador, i amb voluntat de rebre tot tipus de col·laboracions. La redacció de la Fosbury t’escolta a redaccio@fosbury.cat!

Promociona’t a La Fosbury

Si tens alguna empresa o servei esportiu que vulgui contactar amb el nostre públic, no ho dubtis, tenim diverses possibilitats (promocions, publicitat, publireportatges…) que de ben segur s’adaptaran a les vostres possibilitats. Perquè el teixit empresarial del nostre país també és clau per fer que aquest projecte sigui viable! Escriu-nos a publicitat@fosbury.cat

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!