QUÈ ÉS LA FOSBURY?

La Fosbury és l’espai de tot l’altre esport. Una finestra oberta d’actualització diària a www.fosbury.cat i ara també una revista trimestral en format paper amb estil, visió i continguts “Fosburys” que no et pots perdre.

L’ESPAI DE TOT L’ALTRE ESPORT

Volem contribuir a crear una comunitat de tots aquells que creiem que en aquest país hi ha moltes coses interessants més enllà del futbol i ens interessa l’actualitat, els protagonistes, la història i els grans esdeveniments que passen al llarg de l’any.
Per això hem creat també el Club Fosbury.

SUBSCRIPCIÓ PREMIUM
CLUB FOSBURY

4 Números a l’any:

Els membres del Club Fosbury rebran abans que ningú la revista Fosbury a casa. A més, tindran accés preferencial a les diferents activitats que s’organitzin a la comunitat, entrades gratuïtes i descomptes. Sigues Fosbury!

Subscriu-te
|
40€

REVISTA PAPER + WEB
SUBSCRIPCIÓ ANUAL

4 Números a l’any:

Sent subscriptor de la Fosbury rebràs a casa els quatre números de la revista en paper, en digital i els newsletters informatius. A la vegada contribuïràs a fer possible aquest projecte de periodisme diferent.

Subscriu-te
|
29€

REVISTA EN PDF
SUBSCRIPCIÓ DIGITAL

4 Números a l’any:

Si ets 100% digital et donem l’opció de rebre la revista digital per descarregar-te en format pdf o per visualitzar online, així com tots els newsletters informatius. Per només 10€ l’any també pots participar del projecte Fosbury!

Subscriu-te
|
10€

Revista Trimestral

Quatre vegades l’any la Fosbury passa del digital (on ens hi trobaràs cada dia) al paper. Una revista estructurada en un “Escalfament”, un tema central (“L’Escombrada”), un espai per col·laboradors (la “Zona mixta) i que es tanca sempre amb “El Tercer Temps”.

Especials

En motiu dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 la Fosbury va fer el primer “salt al paper” amb un doble volum especial.
Especial RIO

6,50Afegir a la cistella

Jocs Olímpics

7,00Afegir a la cistella