Subscripcions

 SÒCIA PROTECTORA (50€/any)

Una aposta com la de la Fosbury és possible gràcies a les persones que no només volen formar part del Club sinó que a més a més fan una aposta reforçada per la qualitat d’aquesta. Són les sòcies protectores i pel fet de ser-ho tindran una sèrie de serveis exclusius, continguts en primícia, sortejos i promocions exclusives…

 

SÒCIA (30€/any)

El Club Fosbury és de les seves sòcies, que fan possible aquesta manera d’entendre el periodisme. Pel fet de ser-ho rebran a casa en primícia els nous números de la revista Fosbury, estaran al dia amb el Newsletter de novetats i podran participar aportant la seva opinió amb interactuació regular amb la redacció. També entraran en sortejos i promocions exclusives per la comunitat Fosbury.

Subscriu-te | 30€


ENTITAT SÒCIA (100€/any)

Suport Institucional

Una comunitat com la del Club Fosbury no només l’integren persones sinó que també està oberta a entitats de tota mena que vulguin aportar el seu granet de sorra a fer possible el projecte. Per a les entitats que vulguin formar part del Club hi haurà tots els serveis associats al fet de ser sòcies protectores amb l’afegit de la possibilitat de fer presentacions o actes especials, al territori, per tal de fer créixer plegades la comunitat.

 

Revista Fosbury

La Revista Fosbury va néixer el 2014 en l’àmbit digital per després mantenir el web fosbury.cat com a mitjà d’actualitat i passar a fer paper. Actualment és una revista semestral que ha editat totes aquestes edicions, disponibles per a la seva compra.
 

Especials

En motiu dels Jocs Olímpics la Fosbury hem editat diversos números especials


QUÈ ÉS LA FOSBURY?

La Fosbury és l’espai de tot l’altre esport. Un projecte cooperatiu per un periodisme alternatiu i compromès amb la pluralitat informativa d’acord amb el nostre pentàleg ideològic. Una finestra oberta a l’actualitat a www.fosbury.cat, una comunitat que acull periodistes, col·laboradores, lectores i crítiques que pren cos de revista en format col·leccionista dos cops l’any.

L’ESPAI DE TOT L’ALTRE ESPORT

Volem contribuir a crear una comunitat de tots aquells que creiem que en aquest país hi ha moltes coses interessants més enllà del futbol i ens interessa l’actualitat, les protagonistes, la història i els grans esdeveniments que passen al llarg de l’any.
No volem respondre a la lògica clàssica dels mitjans, sinó trencar la barrera entre redacció i lectores. Tots formem part de la mateixa comunitat: el Club Fosbury que reuneix persones, entitats i punts de distribució a favor de la revista de tot l’altre esport.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!