QUÈ ÉS LA FOSBURY?

La Fosbury és l’espai de tot l’altre esport. Una finestra oberta d’actualització diària a www.fosbury.cat i ara també una revista trimestral en format paper amb estil, visió i continguts “Fosburys” que no et pots perdre.

L’ESPAI DE TOT L’ALTRE ESPORT

Volem contribuir a crear una comunitat de tots aquells que creiem que en aquest país hi ha moltes coses interessants més enllà del futbol i ens interessa l’actualitat, els protagonistes, la història i els grans esdeveniments que passen al llarg de l’any.
Per això hem creat també el Club Fosbury.

SUBSCRIPCIÓ PREMIUM
CLUB FOSBURY

4 Números a l’any:

Els membres del Club Fosbury rebran abans que ningú la revista Fosbury a casa. A més, tindran accés preferencial a les diferents activitats que s’organitzin a la comunitat, entrades gratuïtes i descomptes. Sigues Fosbury!

Subscriu-te
|
40€

REVISTA PAPER + WEB
SUBSCRIPCIÓ ANUAL

4 Números a l’any:

Sent subscriptor de la Fosbury rebràs a casa els quatre números de la revista en paper, en digital i els newsletters informatius. A la vegada contribuïràs a fer possible aquest projecte de periodisme diferent.

Subscriu-te
|
29€

REVISTA EN PDF
SUBSCRIPCIÓ DIGITAL

4 Números a l’any:

Si ets 100% digital et donem l’opció de rebre la revista digital per descarregar-te en format pdf o per visualitzar online, així com tots els newsletters informatius. Per només 10€ l’any també pots participar del projecte Fosbury!

Subscriu-te
|
10€