Continua el ple de victòries al Palau (87 a 74)

2 minuts de lectura
Torna la ACB al Palau Blaugrana en el tercer partit de la setmana. La doble jornada a l’Eurolliga –amb victoria al Palau i derrota a Milà- deixa pas a la lliga Endesa un diumenge a la nit amb un Palau amb mitja entrada per rebre el Fuenlabrada de jota Cuspinera.

Marc Garcia marca el ritme

L’exblaugrana Marc Garcia es va mostrar molt motivat en la seva visita al Palau Blaugrana, hiperactiu en atac i en defensa, es va mostrar molt efectiu. Amb repertori de llançaments exteriors, assistències i penetracions era autor de 9 punts al final del primer quart.

Gillet també es sumava a l’encert anotador dels visitants. Mentre que pels locals responien, primer, Mirotic i, posteriorment, entre Abrines, Kuric i Davies, posaven el marcador en 23 a 34 al final del quart.

Errors i més errors al segon quart

El partit seguia igualat al començar el segon període, però l’encert ofensiu havia baixat substancialment. Les pèrdues i errors en els llançaments s’havien multiplicat. Malgrat tot, semblava que era l’equip de Cuspinera qui portava la iniciativa en el joc, aconseguint mínimes diferències.

Davies molt actiu al segoon quart. – @FCBbasket

Brandon Davies resultava ser el jugador més incisiu de l’equip de Pesic, malgrat varis errors en el llançament, però la seva intensitat aconseguia rèdits ofensius. Amb tot, el partit marxava al descans amb la mateixa diferència amb la que havia acabat el primer quart, 41 a 42.

Això sí, per visualitzar el nivell de desencert, el Barça havia fallat 9 tirs lliures de 20 llançaments a la primera –amb un espectacular 0 de 6 d’Oriola-, mentre que el Fuenlabrada n’havia fallat 6 de 15. Un despropòsit.

Delaney marca el camí

A la represa, semblava que el joc seguia el mateix que a la primera part, amb un Marc Garcia que seguí molt motivat i s’escapava fins els 16 punts anotats, amb el Fuenlabrada amb el control i el ritme del partit.

Però va arribar el moment de Delaney qui, amb encert a l’anotació i decisió en la direcció va ser l’artífex d’un parcial que donava una mica d’aire als locals, aconseguint la que seria la màxima diferència, fins el moment, de l’enfrontament, amb 8 punts. Una diferència que baixaria fins als 6 punts al final del període, 66 a 60.

El talent individual torna a decidir

Tot i el petit avantatge local, el conjunt madrileny no llençava la tovallola, Marc Garcia i Gillet seguien sent els màxims exponents de l’atac visitant que es posava a només 3 punts, 75 a 72.

Kuric, clau a la segona part. – @FCBBasket

Però tot i el joc poc lluït, el talent local no desapareix mai. Una cistella de Mirotic i 6 punts seguits de Kuric, units al desgast del Fuenlabrada va permetre als d’Svetislav Pesic sumar una nova victòria a la lliga ACB, 87 a 74.